Laadukkaat maanrakennuspalvelut Savonlinnasta

Ota yhteyttä

Laadukkaat maanrakennuspalvelut Savonlinnasta

Ota yhteyttä

Laadukkaat maanrakennuspalvelut Savonlinnasta

Ota yhteyttä

Kerimäen Konepalvelu Oy tarjoaa kattavat maanrakennuspalvelut sekä yksityisten kotitalouksien että eri alojen yritysten vaihteleviin tarpeisiin. Palvelemme yli 10 vuoden vankalla kokemuksella. Toimialueemme kattaa Savonlinnan alueen lähikuntineen – tarvittaessa lähdemme hommiin myös kauemmaksikin. Otathan meihin siis epäröimättä yhteyttä!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kiinteistöjen salaojitus ja sadevesiviemäröinnit
  • Jätevesijärjestelmien kaivuut
  • Vesikaivojen kaivuut / viemäröinnit
  • Tienrakennustyöt
  • Energiapuunhakkuu.

Kaivinkonetyöt tarpeesi mukaan

Hoidamme erilaiset kaivinkonetyöt tehokasta ja ajanmukaista kalustoamme hyödyntäen. Suoritamme muun muassa rakennuksien pohjakaivuut, maatalouden ja metsätalouden kaivuutyöt, jätevesijärjestelmien kaivuut sekä rakennusten salaojitukset. Kaivuutyöt ovat monen projektin ja urakan perusta ja vaativat onnistuakseen alan vahvaa asiantuntijuutta.

 

Me Kerimäen Konepalvelu Oy:llä hoidamme tarvitsemasi kaivuutyöt aina ammattilaisen tehokkuudella työnjäljen siisteyden ja korkean laadun varmistaen. Monipuolinen kokemuksemme mitä erilaisemmista kohteista varmistaa sen, että työt sujuvat ongelmitta urakan vaativuudesta riippumatta. Voit luottaa ammattitaitoomme!

Pyydä tarjous

Teiden kaivuut ja kunnostukset

Toteutamme myös teiden pohjatyöt, kunnossapitoon liittyvät kaivuut sekä muut maanrakennustyöt vahvalla ammattitaidolla. Tien rakentamisessa pohjatöiden merkitystä ei voi aliarvioida, sillä se luo perustan vakaalle ja kestävälle tielle. Siksi työt onkin aina syytä jättää alan kokeneen ja osaavan tekijän hoidettavaksi. Näin varmistetaan tienrakennusurakan mutkaton edistyminen aikataulusta kiinni pitäen.

 

Kerimäen Konepalvelu Oy hoitaa teihin liittyvät maanrakennustyöt Savonlinnan seudulla ja lähikunnissa.

Kysy lisää

Maansiirrot ja muut maanrakennustyöt

Palveluihimme kuuluvat myös kaikenlaiset kohteessasi tarvittavat maansiirrot. Olemme maanrakennuksen monipuolisia ammattilaisia ja meiltä hoituvat lähes kaikki tarvitsemasi maanrakennustyöt.

 

Otathan siis epäröimättä yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja kokenutta maanrakennusliikettä hoitamaan urakkasi, ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous. Kerimäen Konepalvelu Oy palvelee joustavasti Savonlinnassa sekä alueen lähikunnissa, ja tarvittaessa myös kauempana.

Ota yhteyttä